research campus office design, cambridge.

whitesquare.png

research campus office design, cambridge.

the client.

The UK’s leading campus to support early-stage bioscience enterprise where world class research and business come together to promote innovation and strengthen links between academia and the commercial world.

the brief.

A new design and furniture package was required for the Atrium space in a newly constructed building. The challenge for this atrium space was to create open plan collaboration and informal meeting space as well as a place for staff and visitors to the building to eat, drink and relax.

the outcome.

Atriums by their very design can be cold and uninviting in the winter and too bright in the summer! Using a combination of low soft seating, sofas and poseur height tables the space was divided into zones, using a unique free standing screen system. Iconic Arc lamps bring a lower level light element for those darker winter months. The result is a very flexible and usable space which has added considerable value to the building.

This project included:

  • Bespoke and standard furniture products
  • Full specification & design scheme including visualisation
  • Designer Lighting
  • Project perfect delivery
back to projects.

would you like our help with a project?

get in touch. call us on +44(0) 1206 22 44 50